Moderan, superioran bez premca uz kombinaciju sa novo uspostavljenim nivoom ekskluzivnosti

 

Mercedes-Maybach S-Klasa spaja perfekciju S klase sa eksluzivnošću Brenda Maybach. Pojedine karakteristike koje razlikuju ovaj model od vozila iz redovne proizvodnje su povećana prostranost kabine i bogatstvo dizajna, te prestižni enterijer koji nudi obiman prostor za individualizaciju. Mercedes-Maybach nije nivo opreme – to je zaseban pod-brand koji u budućnosti omogućava Mercedes Benz vozilima veći nivo eksluzivnosti.

 

 

 
 
 

Spoljni dizajn: elegantan i ekskluzivan

 


 

Spoljni izgled vozila, kod Mercedes-Maybach S-Klase kombinuje moderan , superioran izgled sa novo uspostavljenim nivoom ekskluzivnosti. Moderne, luksuzne linije čine vozilo živim u izuzetnom smislu. Zajedno sa produženim međuosovinskim rastojanjem , nedvosmislene linije sugerišu snagu i dinamiku.

 
 
 

Moderan luksuz u salonskom stilu

 


 

U unutrašnjosti vozila Mercedes-Maybach S-Klasa putnici su ušuškani u salonskom stilu modernog luksuza. Čista arhitektura, prefinjeni materijali i stilski izrađeni kontrolni uređaji, ističu kod vozila senzualnu eleganciju. Ekskluzivan ukrasni paket, koji je deo standardne opreme, povećava još više osećaj bogatstva utisaka, naročito na zadnjoj klupi vozila.

 
 
 

Luksuzne karakteristike

 


 

Mercedes-Maybach S-Klasa sadrži sve pogodnosti klasične S klase i veliki broj detalja i eksluzivne opreme koji ističu zaseban pod-brand Mercedes-Maybach S-Klasa i ambiciju liderstva u luksuznom segmentu.

 
 
 

Vozački paket – Limo servis

 


 

Mercedes-Maybach S-Klasa je posebno dizajnirana za upotrebu od strane limo vozača. Istinski osećaj prostora je moguće pronaći na zadnjoj klupi.

 

 


 

 

Za veću udobnost…

 

 


 

 

Za putnike koji se voze pozadi , Mercedes-Maybach S-Klasa je najtiše salonsko vozilo koje se trenutno proizvodi na svetu. Posebni izolacioni materijali smanjuju nivo buke, te stoga omogućavaju izuzetne aeroakustične performanse vozila. Mercedes-Maybach S-Klasa je dostupna sa brojnim novim sistemima asistencije , koji vožnju čine ugodnijom i sigurnijom.

 

 

REZERVIŠITE ODMAH